Hommerin Pallets

Inkoop – Verkoop – Reparatie

Inkoop – Verkoop – Reparatie

Wie zijn wij?

Hommerin Pallets BV is een bedrijf dat zich richt op de handel / productie en levering van pallets in Oosterhout en omgeving. Het bedrijf is opgericht in 2004 en heeft sindsdien een sterke reputatie opgebouwd in de palletindustrie.

Hommerin Pallets BV beschikt over een modern machinepark en gebruikt alleen hoogwaardige materialen bij de productie van haar pallets. Het bedrijf verhandeld verschillende soorten pallets in de ruimste zin des woords, waaronder Europallets, CP-pallets en div.100 x 120 cm , 80 x 120 cm en op maat gemaakte pallets.

Klanttevredenheid staat hoog in het vaandel bij Hommerin Pallets BV en het bedrijf is dan ook trots op de langdurige relaties die het heeft opgebouwd met klanten. Door constant te investeren in de kwaliteit van de producten en dienstverlening, blijft Hommerin Pallets een toonaangevende speler in de palletindustrie.

PRODUCTIE

Palletsorteermachine

Productie

Hiervoor hebben we een moderne palletsorteer-machine op locatie staan om u sneller en optimaal van dienst te kunnen zijn en onze reparateurs en sorteerders meer te ontlasten van zwaar lichamelijk werk .

Internationaal transport

De pallets die worden geproduceerd kunnen ook desgewenst volgens de ISPM-15 normen, wat betekent dat ze geschikt zijn voor internationaal transport en voldoen aan de eisen voor behandeling tegen insecten en schimmels.

TRANSPORT

Duurzaamheid

Transport

Naast de productie van pallets biedt Hommerin Pallets BV ook een breed scala aan pallet gerelateerde diensten aan.

Reparatie / ophalen en afvoeren

Zo kan het bedrijf zorgen voor de reparatie van pallets, het ophalen en afvoeren van gebruikte pallets om afval te verminderen en te recyclen en het leveren van nieuwe pallets ook met afwijkende maten en standaard maten .

Hommerin Pallets BV beschikt over eigen transport om ervoor te zorgen dat de pallets op tijd en op de juiste locatie worden geleverd.

Duurzaamheid

Hommerin Pallets BV streeft naar duurzaamheid en heeft daarom een eigen duurzaamheidsbeleid opgesteld. Het bedrijf heeft geïnvesteerd en gebruikt alleen hout uit duurzaam beheerde bossen. Ook werkt het bedrijf samen met partners om de CO2-uitstoot te verminderen hebben zelf elektrisch heftrucks en vrachtwagens met euro6 motoren.

Meer info?

Bel of mail ons: