CP Pallets

CP Pallets, ofwel chemiepallets, worden voornamelijk toegepast in de Europese chemie-industrie, hoewel ze ook goed te gebruiken zijn in andere industrieën. De pallets kenmerken zich door de gladde structuur, waardoor vuil en stof zich niet gaan hechten. Daarnaast zijn ze hierdoor onderhoudsvriendelijke, omdat ze makkelijker schoon te maken zijn. Ze worden in 9 formaten geproduceerd (CP1 tot en met CP9). Het verschil zit in de constructie van de pallet.

Bel ons

Soorten CP Pallets

Deze CP pallets kenmerken zich door de open uitvoering. Dit maakt ze geschikt voor het vervoer van zakgoed en dozen. Het verschil tussen de twee pallets zit in het onderdek. De CP6 pallet is geschikter voor het vervoer van gestapelde producten.

Download specificatie CP1 – Duits.

Download specificatie CP1 – Engels

Download specificatie CP6 – Duits

Download specificatie CP6 – Engels

De CP3 heeft een onderdek met een open uitvoering terwijl de CP9 is voorzien van een omlopend vlakwerkend onderdek. Tegenwoordig veelvuldig verkregen door een in gefreesde onderlat maar ook nog verkrijgbaar met vullatten. Beide uitvoeringen zijn prima geschikt voor belading van zakgoed, octabins, drums en bigbags. De CP3 en CP9 zijn stapelbaar en passen uitstekend in een container.

Download specificatie CP3 – Duits.

Download specificatie CP3 – Engels

Download specificatie CP9 – Duits

Download specificatie CP9 – Engels

Deze pallets zijn grotere versies van de CP1 en CP6 pallets, en geschikt voor hetzelfde gebruik. Het verschil zit hier ook in het onderdek.

Download specificatie CP4 – Duits.

Download specificatie CP4- Engels

Download specificatie CP7 – Duits

Download specificatie CP7 – Engels

De kleinste CP pallet wordt vooral gebruikt voor het transport in containers.

Download specificatie CP5 – Duits

Download specificatie CP5 – Engels

De CP8 pallet is vrijwel identiek aan de CP9 pallet. Het enige verschil is dat de CP8 pallet een gat in het bovendek heeft, wat de pallet geschikt maakt voor bigbags met onderlossing.

Download specificatie CP8 – Duits

Download specificatie CP8 – Engels