CP Pallets

CP Pallets, ofwel chemiepallets, worden voornamelijk toegepast in de Europese chemie-industrie, hoewel ze ook goed te gebruiken zijn in andere industrieën. De pallets kenmerken zich door de gladde structuur, waardoor vuil en stof zich niet gaan hechten. Daarnaast zijn ze hierdoor onderhoudsvriendelijke, omdat ze makkelijker schoon te maken zijn. Ze worden in 9 formaten geproduceerd (CP1 tot en met CP9). Het verschil zit in de constructie van de pallet.

Meer info

Soorten CP Pallets

Deze CP pallets kenmerken zich door de open uitvoering. Dit maakt ze geschikt voor het vervoer van zakgoed en dozen. Het verschil tussen de twee pallets zit in het onderdek. De CP6 pallet is geschikter voor het vervoer van gestapelde producten

CP3 en CP9 pallets worden voornamelijk gebruikt voor het vervoer van vaten, bigbags en octabins. Ook hier zit het verschil in het onderdek. De CP3 pallets beschikt over slechts 3 onderlatten terwijl de CP9 pallets een rondlopend onderdek heeft.

Deze pallets zijn grotere versies van de CP1 en CP6 pallets, en geschikt voor hetzelfde gebruik. Het verschil zit hier ook in het onderdek.

De kleinste CP pallet wordt vooral gebruikt voor het transport in containers.

De CP8 pallet is vrijwel identiek aan de CP9 pallet. Het enige verschil is dat de CP8 pallet een gat in het bovendek heeft, wat de pallet geschikt maakt voor bigbags met onderlossing.